Wat wij bieden

Onze diensten in een notendop

We bieden op maat gemaakte oplossingen, we zijn betrokken, proactief en gaan samen met jou op zoek naar manieren om jouw onderneming online te laten groeien. Onze focus ligt op service design, waarbij we dieper ingaan op de menselijke kant van het werk.

Dit betekent dat we ons niet alleen richten op marketing, maar ook op het begrijpen en optimaliseren van de interacties tussen mensen en jouw bedrijf. Ontdek op deze pagina een samenwerking met ons voor jou kan betekenen.

Customer Experience

Verbeter de interactie met jouw klanten door de reis die je klanten afleggen te analyseren en aan te sterken.

Social Media

Breng jouw online aanwezigheid tot leven met doordachte social media berichten en campagnes.

E-mail Marketing

Door slimme segmentatie en gepersonaliseerde content vergroten we niet alleen de betrokkenheid, maar stimuleren we ook conversies.

Marktonderzoek

Kom op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen jouw branche en ontdek waar kansen schuilen.

Business Strategie

Samen ontwikkelen we een doelgericht marketingplan dat perfect aansluit bij jouw unieke doelen.

Onderzoek & Strategie

De naadloze integratie van marktonderzoek en business strategy leidt tot een samenhangende benadering, ideaal voor starters.

Copywriting

Onze copywriting-diensten tillen jouw verhaal naar nieuwe hoogten, waarbij we de essentie van jouw merk vastleggen.

Conversie optimalisatie

Optimaliseer jouw conversies en vergroot de impact op de online aanwezigheid van jouw bedrijf.

Web Analytics

Met meetbare gegevens en heldere rapportages optimaliseren we jouw website.

Vragen die je mogelijk hebt

Online marketing is het gebruik van online middelen en kanalen op een strategische wijze om waarde te creëren voor klanten, klantrelaties te beheren, het vergroten van merkbekendheid en de positie van een organisatie te versterken.

We combineren creativiteit met geavanceerde strategieën en diepgaand marktonderzoek om op maat gemaakte oplossingen te bieden. We zijn toegewijd aan het begrijpen van de unieke behoeften van elk bedrijf en het leveren van resultaatgerichte diensten.

De kosten voor jouw bedrijf varieert afhankelijk van de gekozen diensten, strategieën, de omvang van de campagnes en de doelstellingen van het bedrijf. Hierdoor is het lastig vooraf een indicatie prijs te geven. 

We zijn transparant in kosten en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij het budget en de doelen van onze klanten. 

Wat Intelligent Design onderscheidt, is onze persoonlijke en menselijke benadering. Onze eerste prioriteit is voldoening waar meeste andere prioriteren op omzet, targets en cijfers. 

 

Voor deze diensten ben je bij ons niet aan het juiste adres: 

  • Website of webshop bouwen
  • Webhosting

Niet noodzakelijk. Het juiste sociale mediaplatform hangt af van jouw doelgroep, branche en marketingdoelen. Wil je weten welke dit zijn? Neem dan contact met ons op. 

Marktonderzoek biedt inzichten in het speelveld, identificeert kansen en ondersteunt weloverwogen besluitvorming voor een succesvolle strategie. Informatie is hoe je je concurrentie voorblijft. 

Markt onderzoek is de basis door inzicht te bieden in de marktdynamiek, terwijl business strategy gericht is op het ontwikkelen van een effectieve strategie om specifieke doelen te bereiken.

Markt onderzoek vormt eigenlijk de basis voor Business strategy en daarom bieden we ze voornamelijk als gecombineerd pakket aan, zie ‘Onderzoek & Strategie’.

Benieuwd naar ons werk?

Met de knop hieronder lees je meer over onze opdrachten.

Foto Sjors achter laptop denkend