Over ons

Niet alleen maar formeliteiten

Onze Blauwdrukken

Bij Intelligent Design, waar creativiteit, strategie en mensgericht denken samenkomen, gaan we verder dan de traditionele marketing. Ontdek op deze pagina wie we werkelijk zijn en wat een samenwerking met ons voor jou kan betekenen. Welkom bij Intelligent Design, waar jouw succes ons doel is.

De geboorte van 'Intelligent Design'

Onze reis begon in november 2023, geïnspireerd door een visie die de menselijke kant van het werk centraal stelt. 

Onze focus ligt op service design, waar de menselijke kant van het werk centraal staat. In alledaagse taal wordt service design ook wel slim ontwerpen genoemd. Dat vormde de essentie van ons bedrijf en leidde tot de naam ‘Intelligent Design’.

Bij Intelligent Design is ons geloof in slim ontwerpen diep geworteld in kernprincipes van service design. We streven naar een betere gebruikerservaring door de essentiële principes van service design toe te passen.

Ons doel is innovatie stimuleren, klanttevredenheid vergroten en altijd up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in slim ontwerpen.

Meer dan marketing

Bij Intelligent Design geloven we in het creëren van waarde. Onze missie is niet alleen om marketingoplossingen te bieden, maar ook een diepgaand begrip van de klantbeleving te creëren.

In plaats van ons alleen te richten op marketing, optimaliseren we de interacties tussen klanten en jouw bedrijf met behulp van service design. 

Voor ons is service design meer dan een proces; het is een benadering die de menselijke aspecten van interacties in kaart brengt. We streven naar een dieper begrip van behoeften, emoties en verwachtingen om betere diensten te ontwikkelen.

Foto Sjors lachend

Maatwerk Oplossingen

We geloven niet in one-size-fits-all. Elk project wordt op maat gemaakt om jouw merk perfect te vertegenwoordigen. 

Reflecteren & Optimaliseren

Iets wat vandaag werkt hoeft morgen niet meer te werken. Daarom reflecteren we regelmatig onze oplossingen en passen ze aan waar nodig.

Collaboratieve Aanpak

Samenwerken met Intelligent Design betekent een toegewijd team aan jouw zijde. We zijn er om jouw visie te begrijpen en te realiseren.

Flexibel

Bij ons is flexibiliteit geen eigenschap, maar een kernwaarde die ons in staat stelt snel te schakelen en de op maat gemaakte oplossingen te bieden.

We geloven in slim ontwerpen

Bij Intelligent Design is ons geloof in slim ontwerpen diep geworteld in kernprincipes van service design. We streven naar een betere gebruikerservaring te creëren door de essentiële principes van service design te omarmen.

We streven naar slimme ontwerpoplossingen die verder gaan dan oppervlakkige esthetiek.

Ons doel is om innovatie te stimuleren, klanttevredenheid te vergroten en altijd up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in slim ontwerpen. 

Bij Intelligent Design gaan we voor ontwerpen die niet alleen mooi zijn, maar ook slim en effectief.

Al gemotiveerd?

Meld je dan aan voor een online kennismakingsgesprek. Deze is volledig gratis, vrijblijvend en zal ongeveer een half uurtje duren.

Tijdens dit gesprek duiken we dieper in op de aspecten waar verbetering mogelijk is en werken we samen aan oplossingen die passen bij jouw specifieke situatie.

Foto Sjors bellen