Marktonderzoek

Krijg waardevolle inzichten voor strategische besluitvorming

Fundering voor strategie

Bij Intelligent Design gaan onze diensten verder dan alleen creativiteit en strategie.
We benadrukken het essentiële van onderzoek doen voor een solide basis van jouw strategie. Daarom bieden we uitgebreid marktonderzoek aan om te voorkomen dat je gaat richten op een dartbord met een blindoek om. 

Door vooraf marktonderzoek te doen, neem je de blinkdoek weg wanneer het tijd is te preseteren en je doelen te halen.

Onze aanpak

We nemen de tijd de unieke behoeften van jouw bedrijf te begrijpen. We ontwikkelen onderzoeksplannen die aansluiten bij jouw specifieke doelen en uitdagingen. Of het nu gaat om het analyseren van concurrenten, identificeren van trends in de branche of het begrijpen van de behoeften van jouw doelgroep, we zetten de juiste methoden in voor betrouwbare resultaten. 

Wat mag je verwachten?

Door samen te werken met Intelligent Design voor marktonderzoek, mag je verwachten dat je inzichten krijgt die de basis vormen voor strategisch plan. Of je nu een start-up bent die de markt betreedt of een gevestigd bedrijf dat zijn positie wil versterken, wij bieden waardevolle informatie om jouw concurrentiepositie te verbeteren.

Markt onderzoek afbeelding

Marktonderzoek aanpak

Het marktonderzoek geeft ons de broodnodige inzichten om een strategie te creëren die aansluit bij jouw specifieke bedrijfsdoelen. Het is als het leggen van een stevige basis voordat we het huis bouwen.

Het is een cruciale eerste stap die ons in staat stelt een op maat gemaakte en doelgerichte marketingstrategie te ontwikkelen mocht hier vraag naar zijn.

Het is als het verzamelen van alle puzzelstukjes die nodig zijn om het complete plaatje van jouw succesvolle marketingcampagne te vormen.

Focus op Inzicht

De nadruk ligt op het verkrijgen van diepgaand inzicht in de markt, inclusief concurrentie, trends en klantbehoeften.

Aanpassing aan doelgroep

Het onderzoeksteam richt zich specifiek op het begrijpen van de behoeften van de doelgroep en past de onderzoeksplannen daarop aan.

Basis voor besluitvorming

Het doel is om data te verzamelen die als basis dient voor strategische besluitvorming en bedrijfsplanning.

Benieuwd naar ons werk?

Met de knop hieronder lees je meer over onze opdrachten.

Foto Sjors achter laptop denkend