Social Media

Breng je merk tot leven met doordachte social mediaberichten en campagnes

Ondersteuning & Beheer

In de digitale wereld van vandaag is social media een krachtig instrument om verbinding te maken met jouw doelgroep. Intelligent Design begrijpt het belang van doordachte social media posts en beheer om jouw merk tot leven te brengen en een blijvende indruk te maken.

Onze aanpak

We werken graag samen met jou om een strategie te ontwikkelen die past bij jouw merkidentiteit en doelstellingen. We creëren niet alleen inhoud, maar beheren ook jouw sociale kanalen om de betrokkenheid te vergroten en de impact van jouw online aanwezigheid te maximaliseren.

Wat mag je verwachten?

Een consistente, boeiende aanwezigheid op je social media kanalen. We monitoren trends, analyseren prestaties en passen onze aanpak aan om ervoor te zorgen dat jouw merk opvalt in de drukke online wereld.

Social media afbeelding

Ontdek onze sociale media diensten

Bij Intelligent Design helpen we bedrijven een sterke aanwezigheid op sociale media op te bouwen en hun doelgroep effectief te betrekken. 

Strategisch advies op maat

Door een nauwe samenwerking creëren we een doordachte en effectieve strategie die perfect aansluit op jouw bedrijfsdoelen. Of het nu gaat om het vergroten van jouw merkbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van verkopen, wij streven ernaar jouw doelstellingen te realiseren.

Actief community management

We staan klaar om jouw kanalen te beheren en te laten groeien. We reageren proactief op opmerkingen, vragen beantwoorden en relaties opbouwen met jouw volgers om een betrokken en loyale fanbase op te bouwen.

Analyse en rapportage

Wij geloven in transparantie en meetbare resultaten. We houden de prestaties van de socialemediacampagnes bij, kijken wat wel werkt en wat niet en maken dit overzichtelijk. Hierdoor is het voor jou in een overzicht duidelijk wat de impact is van onze inspanningen.

Bij Intelligent Design zijn we gepassioneerd om jouw social media aanwezigheid naar nieuwe hoogtes te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat het potentie is van jouw bedrijf!

Benieuwd naar ons werk?

Met de knop hieronder lees je meer over onze opdrachten.

Foto Sjors achter laptop denkend