Customer Experience

Herontdek de klantreis voor blijvende connecties met jouw doelgroep

Customer Journey​

Ook wel de klantreis genoemd, bij Intelligent Design richten we ons op het begrijpen van elke stap van deze reis om positieve ervaringen te waarborgen.

Onze aanpak

We voeren diepgaande analyses uit om cruciale touchpoints te identificeren en de klantreis te optimaliseren. Of het nu gaat om de website, de aankoopervaring of de after-sales service, we streven naar verbeteringen die leiden tot tevreden en loyale klanten.

Wat mag je verwachten?

Bij ons mag je verwachten dat de interactie met jouw merk aanzienlijk wordt verbeterd. We streven naar een klantreis die niet alleen efficiënt is, maar ook memorabel en waardevol voor jouw doelgroep

Customer journey afbeelding

Optimaliseer de Customer Journey

Bij Intelligent Design zijn we vastbesloten om de customer journey te begrijpen en te optimaliseren. We gebruiken een dynamisch model dat zich richt op de See, Think, Do en Care fases. In tegenstelling tot traditionele modellen draait onze aanpak om de ervaring van de klant.

Te vaak zien we bedrijven zich uitsluitend richten op de Do fase, maar de klantreis is zoveel meer dan dat. Slechts 4% van je websitebezoekers converteert daadwerkelijk. Het is cruciaal om ook die andere 96% in de eerdere fases aan te spreken.

See fase

Bij Intelligent Design zijn we vastbesloten om de customer journey te begrijpen en te optimaliseren. We gebruiken een dynamisch model dat zich richt op de See, Think, Do, Care en Love fases. In tegenstelling tot traditionele modellen draait onze aanpak om de ervaring van de klant.

Te vaak zien we bedrijven zich uitsluitend richten op de Do fase, maar de klantreis is zoveel meer dan dat. Slechts 4% van je websitebezoekers converteert daadwerkelijk. Het is cruciaal om ook die andere 96% in de eerdere fases aan te spreken.

Think fase

In de Think-fase wordt het serieuzer. Je potentiële klanten zijn actiever op zoek en vergelijken verschillende opties. Het is jouw taak om relevante informatie te bieden die inspeelt op hun behoeften. 

Monitor bijvoorbeeld de doorklikratio en pas je SEO-strategie hierop aan. Maak gerichte content en gebruik advertenties om je boodschap over te brengen.

Do fase

Nu zijn we bij de echte conversies aangekomen. Alleen degenen met de intentie om te kopen zijn overgebleven. Zorg voor een gebruiksvriendelijke website en heldere calls-to-action.

Maak het makkelijk voor je bezoekers om tot aankoop over te gaan. Optimaliseer je productpagina’s en blijf aansluiten bij je doelgroep.

Care fase

Maar zelfs na de aankoop zijn we er nog niet. In de Care-fase draait alles om klanttevredenheid en loyaliteit. Bouw langdurige relaties op door te zorgen dat je klanten tevreden blijven. 

Bied ondersteuning, verzamel feedback en biedt waardevolle content aan. Loyaliteit leidt tot herhalingsaankopen en mond-tot-mondreclame.

Love fase

Hier maken we van vaste klanten echte fans of ambassadeurs. Dit zijn klanten die zich aan jouw organisatie binden en jouw verhaal actief verspreiden. 

Loyaliteit kent vele vormen, maar het draait niet alleen om cadeautjes en kortingen. Een diepe emotionele connectie met jouw merk is essentieel op de lange termijn. Deze klanten zijn niet alleen gehecht aan je merk, maar voelen zich er ook mee verbonden

Het begrijpen en optimaliseren van de customer journey is essentieel in een tijd waarin consumenten hoge verwachtingen hebben en weinig geduld tonen. Bij Intelligent Design zijn we er om je te helpen. Wees relevant, begrijp je doelgroep en bied de beste klantbeleving mogelijk. Als je klanten tevreden zijn, pluk je daar direct de vruchten van

Benieuwd naar ons werk?

Met de knop hieronder lees je meer over onze opdrachten.

Foto Sjors achter laptop denkend